Bezoek onze
showroom

Snelle
levering

Kies zelf je
leverdag

Producten
zelf afhalen

Veilig
betalen

Weekendshopping

Nu vrijdag 23/11, zaterdag 24/11, zondag 25/11 & maandag 26/11

Beweging op het werk

23-10-2017 | Geplaatst in: Scava
Krijgen jij of je collega’s genoeg beweging op de werkvloer?

Als je zoekt naar een manier om je collega-bureauslaven zowel mentaal als fysiek scherp te houden, bieden wij de ideale oplossing: de Horizon Citta BT5.0 hometrainer.

Horizon Citta BT5.0 hometrainer met tableau


De unieke Citta-hometrainer is voorzien van een tableau om laptop, schriften én - uiteraard - koffie op te plaatsen. Kortom, alles wat je nodig hebt om werken en bewegen op een aangename manier te combineren. Iets wat in tijden van hoge werkdruk, burnouts en overgewicht door een gebrek aan fysieke activiteit misschien wel dé ideale oplossing kan bieden. Citta sleepte met z’n strak, urban design dit jaar overigens een felbegeerde ISPO 2017/2018 award in de wacht.

Horizon Citta BT5.0 hometrainer met tableau


Voor de lancering van ons Citta-gamma reiken wij de hand uit naar scholen en bedrijven voor wie dit interessant kan zijn. Denk maar aan bv. enkele van deze hometrainers om in studieruimtes of vergaderzalen te plaatsen. Of gewoonweg om als werkruimte te gebruiken. Het is bewezen dat meer bewegen de geest gezond houdt en zorgt voor een betere focus. Je zult zien dat de werksfeer er nog meer op vooruit zal gaan.

Bij wijze van proef, willen wij de hometrainers voor een periode van 14 dagen kosteloos bij jullie plaatsen. Zo kan je zelf ondervinden of het bij jullie bedrijf past. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zowel jullie bedrijf als onze toestellen op een originele manier in de kijker kan zetten.

Hebben we hiermee je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend zeker even contact op met David. Dan bekijken we even hoe een eventuele samenwerking hierin mogelijk is ...!

Bekijk alvast meer informatie over de Horizon Fitness Citta BT5 op onze website.

Horizon Citta BT5.0 hometrainer met tableau

Laatste nieuws

Scava steunt jong voetbaltalent

06-11-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Liefst tien nieuwe Calzio voetbaldoelen staan voortaan te blinken op de voetbalpleinen van VC Herentals. De club organiseerde afgelopen zomer het eerste WK voor jeugdploegen. De opbrengst van het toernooi werd geïnvesteerd in de aankoop van nieuwe voetbaldoelen...

Scava.be krijgt een make-over!

25-10-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Surprise! Onze webdesigner Steven werkte zich wekenlang in het zweet. Het resultaat? Deze prachtige nieuwe Scava-website! www.scava.be Wat vind jij ervan? p.s.: We ❤️ u Steven!

Zweten en puffen geblazen bij Horizon Fitness!

23-10-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
Eerder deze week was ons sportief fitnessteam te gast bij de hoofdzetel van Johnson Health Tech, het moederbedrijf achter topmerken als Horizon Fitness en Matrix. Na een vermoeiende autorit naar Frechen, Duitsland kregen we de gelegenheid om even onze beentjes te strekken met een toch wel pittig sessietje ochtendgymnastiek...

Er valt wat te vieren bij Scava!

20-10-2018 | Geplaatst in: Scava Lees meer
De laatste weken werd alles in 't werk gesteld om onze nieuwe fitnesstoonzaal volledig winterproof te maken. Nieuwe vloeren, nieuwe toestellen, ... nieuwe look! In het verlengde weekend van 1 november stellen we onze vernieuwde toonzaal officieel voor aan het grote publiek...